tisdag 5 juli 2011

Råggröt med hallon och mandel

Hej på er! Ännu en mulen dag, trist! Har precis käkat lite frukost efter att ha trampat motionscykel. Blev idag en tallrik råggröt med minimjölk toppat med hallon och hackad sötmandel. Till det en knäckemacka och persika. Tänkte surfa runt lite innan jag tar ut Nikita på en långis. Idag är det Lernia som gäller. Vad hittar ni på? :)


1 kommentar:

  1. Det är det jag gillar med LCHF, man behöver inte räkna nå på något sätt. Man äter tills man blir mätt, punkt. Jag åt inge pasta när jag körde strikt. Istället för pasta åt jag strimlad, kokt zuccini eller broccoli. Istället för potatis äter jag kokt ägg eller blomkålmos. Idag äter jag väldigt sällan pasta, potatis och i stort sett aldrig bröd. Men då kan jag ta någon öl på helgen istället. Man får ju prioritera helt enkelt, ett bröd eller en öl, haha. ;) Blir jag bjuden äter jag det mesta i matväg, men jag lagar det inte själv hemma. Någon gång då och då fläskar vi på med hammis och pizza från haket.

    Ägg är bra. Det mesta tillbehören går att byta ut mot ägg i olika former och ägg är sjukt nyttigt. Till frukost äter jag fil med 4% fetthalt och hemmagjord musli som innehåller massa frön och nötter och lite fiberberikade havregryn. Vi grillar mycket kött och grönsaker och då behövs inga andra tillbehör förutom sås.

    Jag har hur många tips som helst på lager så fråga på bara. :)

    SvaraRadera

Följ min blogg med bloglovin