torsdag 3 februari 2011

Spenatpasta med kyckling, hasselnötter och ädelost

Idag blev det pasta till middag. Ikväll tillsammans med spenat, kycklingbröstfilé, hasselnötter och ädelost. Var riktigt gott!

4 port

Ingredienser:
280 g spaghetti
2 st kycklingbröstfiléer
2 msk smör eller margarin
salt och peppar
500 g djupfryst bladspenat
100 g ädelost
0.5 dl hackade hasselnötter

Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Tärna kycklingen och stek i hälften av matfettet ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar och lägg upp på ett fat. Halvtina och grovhacka spenaten och fräs den sedan i resten av matfettet tills den tinat och vätskan koka in. Låt pastan rinna av men spara ½-1 dl av kokvattnet. Häll vattnet över spenaten och smula över osten. Vänd ner pasta och kyckling och låt puttra några minuter. Strö över nötterna.


1 kommentar:

  1. låter jättegott :D fast salladen ser inte så färsk ut haha

    SvaraRadera

Följ min blogg med bloglovin